Kunstroute 2019


Kunstroute Art Callantsoog 2019

Zet het alvast in je agenda; de kunstroute komt er weer aan!
 
De zaterdag voor Pinksteren en eerste Pinksterdag, 8 en 9 juni, kun je bekijken wat er in ons eigen dorp op dit gebied allemaal te beleven valt.
Er is van alles te zien, veel schilderkunst, fotografie en beelden, maar ook keramiek, sieraden, quilten en mooi beschilderde tassen.
Zelfs aan poĆ«zie  is gedacht Er is dit jaar werk te bewonderen van 22 kunstenaars en creatievelingen op 16 locaties. Een duidelijk herkenbare vlag geeft aan waar je moet zijn. Sommige kunstenaars stellen hun huis  of atelier open en diverse horeca gelegenheden exposeren werk. De meeste kunstenaars zijn op locatie aanwezig en het is mogelijk met hen van gedachten te wisselen.
 

De route zelf is al de moeite waard. Door het dorp, langs het strand, door Abbestede en Groote Keeten. Hij is ruim 10 km. Je kunt het lopen of fietsen  maar ook met de auto doen.   Route kaarten zijn gratis te verkrijgen bij Sylt, waar men de VVV verzorgt. Bovendien zijn ze te vinden op veel toeristische plaatsen, zoals campings, hotels en restaurants en bij de plaatselijke detailhandel.

Routekaart 2019