Kunstroute 2021


De kunstroute 2021 gaat door, deze keer op 25 en 26 september !

Maak op 25 en 26 september een mooie tocht door Groote Keeten en Callantsoog om de kunst van de lokale kunstenaars te bekijken.

Genieten van kunst, cultuur en natuur tijdens de kunstroute van Art Callantsoog! Er is weer een mooie route bedacht door de prachtige omgeving van Callantsoog en Groote Keeten.

Op 25 en 26 september zal voor de 5e keer de originele kunstroute plaatsvinden, waar men op locatie 19 verschillende locaties kunst kan bekijken en in gesprek kan gaan met de kunstenaar, dit jaar ook in Huys ten Oghe.  Je kunt op deze dagen van 11.00 tot 17.00 uur het creatieve werk van de 29 kunstenaars in de tuin of binnen bewonderen. Het werk is zoals ieder jaar heel divers, zo zijn er schilderijen van acryl/olie/multimedia en fotografie te bekijken, worden er keramieken en bonzen objecten getoond en zijn er ook quilten en fraai beschilderden tassen te zien.

De routekaart en verdere informatie is te vinden bij Sylt, Dorpsplein 16 en Huys ten Oghe, Patrijzenweg 2.


Kunstroute Art Callantsoog is een initiatief van lokale kunstenaars. Zij willen door middel van kunst en cultuur verbinding creëren.  


Hier een overzicht van de deelnemende kunstenaars en de locaties (zie routekaart).
Helaas kan Yvonne de Paauw dit jaar niet meedoen waardoor er op de Mineweg 2 (locatie 13) niet geëxposeerd wordt.

Hier het overzicht van de sponsors die de kunstroute mogelijk hebben gemaakt: