Marga van Klaveren


Sinds mijn vroegste jeugd is bezig zijn met creativiteit en vormgeven een belangrijk onderdeel van mijn bestaan. Dit begon in mijn kindertijd met tekenen en schilderen, later maakte ik ook kennis met diverse andere disciplines – o.a. textiele werkvormen. Mijn inspiratiebron zijn o.a.  de sfeer in sprookjes, vogels, de magie van het theater etc. 
Ik ben ook heel actief geweest met vormgeving en kostumering van kindervoorstellingen van de Theaterkring en de door mijzelf geschreven en geproduceerde voorstellingen voor onze stichting ‘Sprokies vir Afrika’.
 Ik heb diverse lessen en workshops gevolgd door de tijd heen – zowel in Nederland als in Zuid ~Afrika.

Een aantal jaar geleden heb ik voor mezelf collages/ mixed media ontdekt. Deze uitingsvorm biedt oneindige mogelijkheden – ik ben zo blij als een kind als ik hier mee bezig ben. Ik werk o.a. met olieverf, acryl, aquarel, inkt, pastels en kleurpotlood.

Sinds enige tijd geef ik workshops Art Journaling in mijn atelier in Groote Keeten – met min. 3 /max. 4 personen. Dit is een fantastische manier om te ontdekken dat we állemaal creatief zijn, dat dit zich enorm uitbreidt als je er eenmaal mee begint. Het komt neer op het doen van kunstzinnige experimenten in een boek, en/ofwel wordt het gebruikt als een visueel dagboek – dus je kunt spelen met allerlei materialen – gewoon voor jezelf – maar je kunt het óók met anderen delen en samendoen!

Mijn e-mailadres: m.vanklaveren.kruijer@gmail.com
Mijn mobiele nr.: 06 830 420 19